Инфо-предлози


Овде свако од заинтересованих може дати предлог како да се овај сајт направи да буде бољи и у служби родитеља који желе да остваре своје законско право да о судбини своје деце поводом обавезне вакцинације одлучују они сами. Исто тако могу се давати предлози и идеје како да грађани Србије конкретно и што пре оснују такву адекватну организација, као правни субјект, ради легитимног остваривања својих грађанских права и заштите својих интереса поводом вакцинације своје здраве деце.

Наши политичари воле да се позивају на „европске стандарде“ само кад им то треба, у политичке сврхе, али треба да знају да су у Европи укинуте обавезне вакцинације у следећим земама:

  1. Немачка
  2. Француска
  3. Енглеска
  4. Ирска
  5. Белгија
  6. Холандија
  7. Шпанија

Зашто то не би могло и код нас?

Зашто се сада стварно не користи „Европска пракса“ што политичари воле стално да причају када спроводе неке глупости и нелогичности, зашто се то не користи и за логичности ? Тако би свака групација родитеља задовољавала своје интересе, и они родитељи који желе да дају своју здраву деце на тзв. „обавезну вакцинацију“ и они који не желе. Такође и у Америци постоје 22 земље где родитељи могу на основу одређених законских права да одбију да дају децу на обавезну вакцинацију.

У зависности какве предлоге и идеје добијам од вас, ја ћу тако конфигурисати сајт и додавати нове рубрике, странице, категорије, и све шта треба, с циљем да се овде на једном месту дође до свих могућих релевантних информација које ће помоћи да се што пре, конкретно, стручно, тачно и прецизно спроведе у пракси циљ и идеја овог сајта.

Најбитније је да се јави неко правно лице које ће момоћи да се разради програм рада, да се пропише статут организације, затим како да се регистртују чланови и све што треба. Све у свему, овај сајт ће вам бити као неко саборно место за информације потребне за реализацију пројекта у пракси.

Advertisements

Једно реаговање to “Инфо-предлози”

  1. Nebojša Says:

    Не би било лоше, да се за почетак јави неко правно лице да објасни овде правне аспекте реализације идеје, и да се развије дискусија.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

%d bloggers like this: