Ужаси вакцинације


На изванредном сајту Ивоне Живковић можете на крају овог текста где имате линк, да прочитати један од круцијалних текстова што се тиче вакцинације, о ономе што се константно прећуткује, али људи имају права да знају све, па ће онда сами својом главом одлучити шта ће урадити. Ово су све компетентне и документоване информације и уместо да званична власт на својим утицајним електронским медијима то приказује и да тако буде само сервис грађана третирајући их као нормална људсака бића, они их тако безобразно и увредљиво третирају као ретарде и имбециле, понављајући папагајску испразну реторичку бесмисао „да су вакцине спасиле човечанство ?!“

Ако је тако, да су вакцине спасиле човечанство, откуд онда толико болесзте све нових и новијих…?

Ако је тако, како је је онда могуће да једна мала беба умре од нежељене реакције на Хепатитис Б вакцину?
Зар она, та мала беба, не спада у том човечанству…?
Колико има још оваквих примера…?
Кликните на слику испод речи родитеља, посвећених својој умрлој беби, права је грозота и гледати то, али  то је реалност.
Цитат:

This site is dedicated to giving voice to our son Ian Larsen Gromowski. Our child died of an adverse reaction to the hepatitis B vaccine. Our hope is that Ian’s story will inspire you to learn the benefits and the risks of vaccines, so that your decisions are informed and best suited for your child.

We are Scott and Deanna Gromowski. We live in southeast Wisconsin just outside of Milwaukee. Our two sons are Ian (deceased) and Vance. We also have a yorkie-poo named Roxy.


Jan


Кликните на доњи линк да прочитате текст:

Ужаси вакцинације
(шта је сакрила историја медицине?)

Advertisements

16 реаговања to “Ужаси вакцинације”

 1. Горан Says:

  После прочитаног текста о вакцинацији деце већ неколико дана само размишљам о томе.. и шта сам из незнања урадио својој деци-ћерка 5 год. и син 3 год

  Молим оне који се разумеју у ову проблематику да ми одговоре на следећа питања:

  ако су деца као бебе примила редовну вакцинацију-баш добро изабран назив-сигурно не случајно

  1. има ли начина да се ослободе штетних материја-и чега све, не знам- које су им унешене у организам
  2. и да ли не примањем следеће вакцинације-ревакцинације, чинимо боље или горе за своју децу – ваљда када пођу у школу, и то не знам колико сам лоше информисан о томе да то тек сад видим на жалост и несрећу.

  могу ли им некако помоћи ако сам Вач направио грешку

  забринути отац – има ли помоћи

 2. Небојша Says:

  Здраво Горане,

  Најважније је да будете смирени.

  Децу храните здравом храном, значи непрсканом, то је најбољи начин и рецепт да се буде здрав.
  Отворио сам овај блог да би се заинтересовани родитељи окупили и формирали грађанску групацију која би утицала да се донесе закон по коме би они родитељи који не желе да дају своју децу на обавезну вакцинацију, имали и законске основе за то, али слабо иде, тако да се све свело на борбу појединачних породица. Нисам сигуран, јер не познајем довољно законску регулативу, али мислим да по нашим тренутним законима, родитељи могу да одлажу обавезну вакцинацију за своју децу до годину дана, после тога им се прети судским гоњењем. Но, можда постоје шансе да се избегне обавезна вакцинација, треба се распитати који то адвокати раде, код оних који познају нашу тренутну законску регулативу.

  У седам земаља Европе заинтерсовани родитељи су успели да издејствују да се донесе заком по којем могу да избегну обавезну вакцинацију за своју децу, али у Србији то изггледа тешко иде, јер о томе се не говори на јавним медијима, тако да нема ни никаквих иницијатива на њима, осим на блоговима, сајтовима. Али и то је довољно ако постоји воља и жеља код људи да се организују, јер ништа не пада са неба.

  Али…

  Пратите ове коментаре, вероватно ће стићи још неки одговор.

 3. Marija Says:

  Dragi Gorane, nemojte se molim vas sada opterecivati oko toga sto niste znali i sto ste bili obmanute, ne vasom krivicom, tako je namerno napravljen sistem…vasa deca su isprimali sve redovne vakcine, sada ceri ide sa 4 godine revakcina i malom sincicu tek kad podje u skolu. Posto su oni isprimali sve vakcine, ovih par, bar ja tako mislim nece da bude problem.
  Morate da podpisete da nezelite da vasa deca budu vakcinisana…
  Sto se tice upisa u skolu postoji zakon o vaspitanju clan 9 koji kaze:

  Jednakost
  Član 9
  Građani Republike su jednaki u ostvarivanju prava na obrazovanje, bez obzira na nacionalnu pripadnost, rasu, pol, jezik, vjeru, socijalno porijeklo, ili drugo lično svojstvo.

  Tu je i zakon o zastiti od zaraznih bolesti clan 53:
  Clan 53.

  Novcanom kaznom u iznosu od 20.000 do 50.000 dinara kaznice se za prekrsaj fizicko lice ako:
  1) u postupku epidemioloskog ispitivawa ne govori istinu i
  ne daje tacne i potpune podatke od znacaja za otkrivawe izvora i nacina sirenja zarazne bolesti, odnosno za otkrivanje, sprecavanje i suzbijanje epidemije te zarazne bolesti, kao i ako se po potrebi ne podvrgne odredjenim medicinskim ispitivawima (clan 16. stav 3);

  2) se ne pridrzava naloga doktora medicine u slucaju kada mu je odredjena obaveza prevoza sanitetskim vozilom ili mera izolacije i lecenja, odnosno izolacije, u skladu sa ovim zakonom (clan 20. stav 2);

  3) se ne pridrzava naredjewa ministra kojim se nardj|uje mera karantina (clan 22. stav 5);

  4) se u skladu sa izdatim resenjem sanitarnog inspektora, ne javlja institutu, odnosno zavodu za zastitu zdravlja prema mestu boravka radi pracenja svog zdravstvenog stanja i ako se ne pridrzava naloga doktora medicine (clan 23. stav 5);

  5) se pre putovanja u zemlju u kojoj ima kolere, kuge, velikih boginja, zute groznice, virusnih hemoragickih groznica (izuzev hemoragicke groznice sa bubreznim sindromom) i malarije, kao i po povratku iz tih zemalja ne pridrzava obaveza propisanih ovim zakonom, kao i mera koje priroda te bolesti nalaze (clan 23. stav 7);

  6) ne sprovodi mere propisane ovim zakonom i ne postupi po izvrsnom resenju sanitarnog inspektora radi zastite stanovnistva od zaraznih bolesti, u rokovima, pod uslovima i na nacin odredjen tim resewem (clan 36. stav 1);

  7) je obolelo od zarazne bolesti, odnosno ako je nosilac
  uzrocnika zarazne bolesti a ne pridrzava se odredjenih mera i uputstava zdravstvene ustanove, odnosno naloga doktora medicine, narocito u pogledu sprecavawa sirewa zarazne bolesti (clan 37).

  To je to sto se tice zakona, najbolje je da proverite kod nekog pouzdanog advokata koji se bavi medicinskim pravom.

  Nemojte da se jedete sto ste ih vakcinisali, najbitnije je da verujete u njihovo zdravlje, nisu oni bas tako slabi, ako cemo iskreno otrovi su svuda oko nas a deca se sve vise radjaju…znaju oni gde dolaze u to budite sigurni i propremljenu su za ovu torturu…samo pozitivno, gledajte da ako je ikako moguce u ovim danasnjim vremenima hranite decu koliko-toliko zdravo…neka se bave fizickom aktivnoscu i ako imaju vasu ljubav, podrsku i razumevanje sigurna sam da ce biti zdravi i srecni…,samo napred i hrabro!
  Puno pozdrava!!!!!!!!!!

 4. Marija Says:

  Moram jos nesto da kazem, vidim da ste i dalje u dilemi da li su vakcine dobre ili stetne. Neznam koliko ste materjala procitali na tu temu, ali koliko god da ih pogledate ako i dalje imate dilemu sta da radite i ako i dalje niste sigurni treba da verujete, sebi i iskljucivo sebi…ako imate dubok osecaj da nisu dobre nemojte ih dalje vakcinisati, ako se bojite da ce se razboleti kada krenu u skolu, zato sto sto se nisu revakcinisali, onda radite opet kako mislite da valja:
  Nama su odavno istekle nase „zastite“od vakcine, pa smo i dalje zivi….
  Pozdrav!!!!!!!!!!

 5. Sladjana Says:

  Pogresno je misljenje da vakcine suzbijaju bolesti. U stvari, bolji sanitarni uslovi i higijena su faktori koji su doveli do suzbijanja mnogih zaraznih bolesti. Ovi grafikoni, jasno pokazuju da vakcine nisu odgovorne i neophodne za suzbijanje infektivnih bolesti.
  http://bit.ly/brEIom
  Sve vakcine su uvedene tek onda kada je „bolest“ vec gubila na snazi. Negde, su „bolesti“ iskorenjene a vakcina nikada nije uvedena. (npr. tuberkuloza u Americi).

  Gorane, moje je misljenje da nije potrebno revakcinisati decu, ali naravno, odluka je na vama.
  Sto se tice ciscenja organizma, slazem se sa Marijom i Nebojsom, zdrava hrana je na prvom mestu, izlaganje Suncu (ima izuzetnu snagu ciscenja), svez vazduh, ne gledanje televizije i jos neke promene u zivotnim navikama ce potpuno ocistiti organizam. Pogledajte moje predavanje:

  Dalje nastavke pratiti preko ovog linka:


  Neki strucnjaci savetuju uzimanje gline Zeolita, Sprirulinu, Hlorelu, Nori algu za ciscenje tela od teskih metala ali po meni nije neophodno.

  Sve je vise ljudi koji odbijaju da vakcinisu svoju decu. Prete im novcanim kaznama, ali nije ih lako sprovesti u delo. Cak i da mora da se plati kazna, da li je vazniji zivot deteta ili novac?
  Potrebno je siriti informacije o zlocudima vakcinacije i spasavati nevine decije zivote.

  Sve najbolje,
  Dr Sladjana

 6. Небојша Says:

  Хвала вам докторка што сте се јавили, тако да мислим да Горан може лакше да сагледа целу ствар и да донесе праву одлуку. Горњи линк о графиконима морао сам да скратим, јер превазилази ширину бокса за коментар.

  Хвала и Марији што је дала свој деопринос.

  Ово је још један знак да родитељи треба да се удруже и оснују своју НВО организација уз помоћу које ће извршити притисак на властодршце да се уведе закон по коме ће моћи за своју децу да избегну ту тзв. „обавезну вакцинацију“, јер удружени родитељи имају већу снагу да учине нешто за своју невину дечицу него путем појединачне борбе. Наравно, док се то не уради треба се борити појединачно, пуном снагом, вољом и вером у успех!

  Овај видео прилог о депопулацији становништва путем вакцина где се користи нано технологија требало би превењсти. Надам се да ће ми неко помоћи…

  NWO Eugenics Warfare pushing Brain Eating Vaccines Nano Tech Injection Depopulation Agenda

 7. ivana Says:

  Ako su posledice samo novcane to je ok ,da li se desi da sud presudi da dete ipak mora da se vakcinise. Da li postoji negde mesto gde mogu da se vide iskustva ljudi koji su odbili i kako su prosli.

 8. Dragan Says:

  Da li neko zna kako izbeci vakcinaciju u prodilistu (BCG i HepB)?

  Pozdrav,

  Dragan

 9. Небојша Says:

  Dragane,

  ivana, млада мајка која је дала коментар изнад вашег, рекла ми је шта да вам кажем, видела је ваше питање, али тренутно није у стању да се дописује са вама, породила се 23.05.2011-те и сада брине о 2 бебе, иначе има троје деце.

  Пошто се БСГ вакцина даје 48 сати после порођаја, она је разговарала са педијатром и изразила своје неслагање да њена беба ( Добила је сина: живог, здравог и правог како ми рече она 🙂 ) прими БСГ вакцину. Педијатар је то изпоштовао, чак се и сложио са тим, после чега је Ивана потписала нека 3 папира да одбија вакцинацију бебе са БСГ вакцином.

  Нажалост ХепБ вакцину Ивана није могла да избегне, јер се она одмах даје након рођења. Али, саветује вас, да ви и ваша супруга унапред тражите од лекара у болници где ће се породити ваша супруга, да потпишете да одбијате и ХепБ вакцију.

  Покушајте и ово, у случају да се врши притисак на вас од стране лекара да се беба вакцинише, то је уједно мој савет за све… тражите од лекара да вам писмено потпише гаранцију да ваша будућа беба неће имати никакве здравствене последице од БСГ и ХепБ вакцине, а у случају последица по бебу, ако је против ваше воље вакцинишу, тражите да потпише да ће вам се исплатити 100.000 евра обештећења.

  Наравно, живот бебе нема цену, али овим ћете натерати лекаре да размисле и попусте, јер наравно одбиће да потпишу гаранцију, јер знају да ништа не могу гарантовати, и тако би овај потез могао да вам помогне.

 10. Ранко Says:

  Немојте да правимо драму око ствари које не стоје или су опште познате. Наиме, данас нису у употреби вакцине са животњским протеинима. Последњи такав је био антитетанус серум добијан из крви заражених коња. Сада је потпуно другачија метода израде вакцина, драстично је мање нежељених ефеката, али је принцип „имунизације“ задржан.

  За туберкулозу је утврђено да вакцинација нема неки ефекат већ да појава болести зависи од опште отпорности организма, тј. да се јавља углавном код сиромашних или већ озбиљно оболелих од других болести. Због тога се БЦГ вакцина укида и можемо рећи да је била један велики експеримент без позитивног ефекта.

  Поштено говорећи, данас заиста практично немамо у клиничкој пракси случајеве дифтерије, тетануса, великог кашља и дечије парализе јер се највећи број деце редовно вакцинише. Такође је скоро немогуће срести мале богиње, заушке и рубелу од увођења редовне вакцинације (не тако давно).

  Када прође епидемиолошка опасност од одређене болести, укида се обавезна вакцинација становништва. Тако је укинута вакцинација против великих богиња, а постоји план и за остале вакцине. Нпр. у Јапану данас имају покривеност вакцинацијом деце тек негде око 50% јер сматрају да довољно дуго нису имали активну епидемију ни једне болести која се овако може спречити, те да је постигнута епидемиолошка свест популације довољно да се постепено укида овај вид заштите.

  Проблеми су дубљи и леже на другом месту.

  Наиме, постоји стална тежња фармацеутске индустрије да се уведе нова врста „обавезне“ вакцинације. „Обавезна“ вакцина значи приход за произвођача мерен десетинама милиона долара на месечном нивоу. На њихову жалост, тешко је наћи такве болести у данашње време, па се прибегава измишљању индикација.

  Прво је уведена вакцинација против инфлуенце (грипа), али је била крајње неуспешна и сваке године све мање је било заинтересованих јер су вакцинисани и даље оболевали од инфекција дисајних путева (постоји огроман број других респираторних вируса на које вакцина не делује). Да би оправдали уложени новац, почели су сваке 2-3 године да измишљају ново име за нормалну, периодичну мутацију вируса инфлуенце и тиме плаше народ. Како превара није упалила, покушали су силом и директним застрашивањем да пласирају свој производ преко влада окупираних држава (нпр. Србија, Хрватска). Нажалост, лудаци попут министра здравља Србије су имали идеје да се вакцинишу труднице и деца са бочицама потпуно непровереног садржаја или истеклог рока трајања. Чак ни произвођачи нису тврдили да су потпуно испитали супстанцу, нити да је нормално вакцинисати труднице.

  Сада је у току акција да се деца и здравствени радници редовно вакцинишу против хепатитиса Б, али још не постоје докази да то има смисла радити, нити јасни докази о безбедности вакцине.

  Исти случај је за вакцину против бактерије Хемофилус инфлуенце. Направили су спрдњу по медијама пре пар година како је у току „епидемија менингитиса“ и преко ноћи увели редовну вакцинацију. Није никада доказано да је било икакве епидемије менингитиса, а вакцина остаде „обавезна“.

  Такође, сваки нови лек (па и вакцина) који се појави бива у почетку „у звезде укиван“. Лекари га масовно прописују, а људи масовно користе. Тек након 10-20 година сазнајемо праве нежељене ефекте, и то ако се фармацеутска компанија смилује да нам их саопшти. Уколико неки лекари покушају „на своју руку“ да објаве неповољан ефекат одређеног лека, лако им се затворе уста са којом десетином хиљада долара или, пак, отвореним претњама. Да би смо сазнали нежељене ефекте вакцинације животињским серумом, било је потребно скоро читав век да прође, тј. док нису застарели случајеви за судско гоњење и поумирали људи са последицама лечења.

 11. Небојша Says:

  Погледај овај немачки филм (преведен је), и видећеш да вакцинисање изазива више патње и смрти него било шта друго у историји медицине. Иначе, по закону, забрањено је вакцинисати труднице против било ког грипа, а знамо да су биле вакцинисане против тзв. „најооопаснијег“ свињског грипа.

  Анита Петек-Истина о вакцинама, она иза завесе, оно што вам нико не прича

  Линк ка видео прилогу на YouTube
  Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

 12. Небојша Says:

  Ово ти је исечак из оног горњег дугометражног филма.

  Вакцине: Састав вакцине је „пословна тајна“ произвођача вакцине, и све је по закону !

  Ово је исечак са конгреса против вакцина који се одржао у Женеви 2008-ме. Добро погледајте овај део, јер ради се о томе да само фармацеутски произвођач зна потпуни састав вакцине, пошто је по важећим законима то његова „пословна тајна“, тако да није у обавези да да списак са потпуним саставом вакцине институту који одобрава ту вакцину у промет, да је безбедна!? Да лудило буде још веће, Институт коме се шаље вакцина на одобрење, такође не проверава састав вакцине, а одобрава је да је сигурна?! Јер… све је „по закону“?!

 13. Ранко Says:

  Нажалост, у праву си.

  Само сам хтео да прецизирам да је највећи део последица вакцинације званична медицина ПРИЗНАЛА, само се тиме не удара у таламбасе. Народ то не зна јер када би обични људи знали, не би могли бандити да протурају нове бесмислене вакцине које сам поменуо (инфлуенца А, хепатитис Б, Хемофилус инфлуенце…)

  Основни принцип је да вакцинација МОРА мање да кошта на годишњем нивоу него лечење облолелих када се не би спроводило пелцовање. Други принцип је да МОРА бити мање смртних случајева у вакцинисаној групи. Када би се држали ЗВАНИЧНИХ ставова медицине, не би ни пола „обавезних“ вакцина било оправдано.

  Све што смо и ти и ја написали је ЗВАНИЧНА информација !!!

 14. Немања Says:

  Protiv sam vakcinacije ali to nije razlog da štiteći se od jednog zla zabasamo u drugo (npr. vegetarijanstvo ili meditacija) koje će nas oslabiti još više.

  Poštovani Nebojša potpuno je neodgovorno da se navode izvori sa sajtova koje vode grupe nedovoljno hrabre da se predstave pravim imenom pa se kriju iza npr. nepostojeće Ivone Živković. Jasno je da iza nje stoji čitava grupa jer je nemoguće da samo jedan čovek stigne da toliko detaljno istraži sve oblasti i to tako detaljno kao „ona“. Kakve su im namere ako „znaju“ a ne pokreću borbu protiv Zla? Možda upravo širenje defetizma tako dobro usklađenog sa vegetarijansko-meditacijskim slabićstvom i nihilizmom?

  Neko ko na takvim sajtovima nađe „recepte“ za voženje motora na vodu (znam neke inženjere koji su to probali i našli brojne nedostatke u pristupu) bi mogao odmah i da upozorenja o štetnosti vakcinacije proglasi smešnim tj da „sa vodom izbaci i mačiće“.

  Nije ni na „zdravoj strani“ sve tako zdravo. Jeste li se pitali šta sve u sebi sadrže travke i semenke iz Indije, Kine.. pitaj Boga gde i kako skladištene? Koliko se komšija prepuštenih meditaciji i odlasku u ašrame vratilo kući? Koliko je njih prodalo sve što ima da bi darovalo tzv. gurue?

  Samo jedna zavera treba da brine Srbe a to je Zavera o slabljenju srpske krvi zbog koje smo danas sebičniji, slabiji i nesposobniji za borbu nego ikad čak i kada se „zdravo“ hranimo iako nas je još Vladika Nikolaj upozorio da čovek ne može da ukrade zdravlje od prirode!

  Želim Vam svako dobro ali čuvajte se „navlakuša“ sa druge strane ništa naivnijih i pogubnijih od ovih zvaničnih!

 15. Небојша Says:

  Поштовани Немања,

  Ово што причате о вегетаријанству и медитацији (тиховање) је потпуно нетачно, будући да из искуства знам да су те две праксе одличне, могу само служити на добробити човека. То причам из искуства, јер сам дуго вегетаријанац и дуго практикујем медитацију.

  Медитацијом се неће „слабити србска крв“, како ви кажете, напротив, само ће јачати, јер су се њоме бавили и наши преци, само је за ту духовну праксу примеренији назив „Тиховање“. Медитацијом ће свако бити свеснији, духовнији, а са исхраном типа вегетаријанство и веганство, само здравији. Што се тиче медитације, пошто је дуго практикујем, могу да кажем да има доста лоших књига о медитацији које су писали људи који је нису ни практиковали, тако да многи нити добију право знање шта је медитација.

  Ако желите да прочитате праве књиге о медитацији, читајте Оша.

  Што се тиче Ивоне Живковић, она није „навлакуша“ већ изванредна креативна и интелигентна жена, а то се може увидети читањем њених текстова, где сваку тему коју темељно обрађује, обрађује са стручним и логичним објашњењима. Ивона Живковић само користи свој ум онако како је то природа предвидела: за рад, за умовање, размишљање… за разлику од многих којима је ум атрофирао, па га сад „користе“ други, манипулатори људском свешћу, јер „власницима“ тих умова, ум је постао само обичан „хард диск“ за нарезивање жељених импрсија и по правилу ти се умови претварају у зомбије којима ум служи само за гледање разних фарми, великих братова, ТВ серија, филмова….

  Дакле, све су то бесмислице што причате за Ивону Живковић, она је новинар по професији, све ради сама и не стоји никакав тим иза ње. Она само одлично користи своје умне и радне интелектуалне капацитете, ум јој се тако стално развија и напредује, тако да је итекако могуће да све темељно сама обради, све те области. Она само максимално користи тај дар природе који се зове УМ. И ја нешто слично попут ње радим на свом блогу, на неком свом нивоу, радим све сам, обрађујем разне и многобројне теме, истражујем, анализирам, аргументујем…

  Иначе, што се тиче семенки и травки из Индије, ако су природне и нису пуне разних хемикалија и пестицида, савршено су добре за здравље, то је тако просто и једноставно схватити. Исто се односи и на травке из Србије, Босне итд… ако нису прскане разним хемикалијама, савршено су добре за здравље људи, јер су дар природе и Бога, како у Кини и Индији, тако и у Србији.

  Ово је блог о вакцинацији, тако да даљу расправу у Ивони, вегетаријанству, Србству… нећу дозволити. Свако је од нас рекао шта је имао, и то је то.

  Желим Вам свако добро, чувајте се самога себе и не коришћења свог ума за оно чему треба да служи: за рад, за здраворазумском размишљање и умовање својом главом.

  Поздрав.

 16. gavrilo Says:

  Hvala na savetima i iskustvima roditelja i savetu doktorke. Krepi duh i snazi telo, i uliva nadu, kao slučaj roditelja koji su u porodilištu odbili vakcinaciju bebe, to je razboritost dok se ne organizujemo za pocetak. Smatram da ishranom, vit.C, podizanjem imuniteta, odbijanjem i odlaganjem pelcovanja otrovima a na prvom mestu Molitvom Sv.Trojici i Oce nas, Bogorodici mogu se napraviti cuda isceljenja koja su zabeležena kroz 2 milenijuma naše pravoslavne hrišćanske istorije, prava čuda, pa je to recept i za naše doba puno iskušenja i trojanskih konja..uz naravno dobra dela, dobru volju i borbu za pravdu, istinu, ljubav i sve hrišćanske (samim tim i ljudske) vrednosti i vrline.
  HRISTOS SE RODI !! Srećan Božić!


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: